Khamis, 24 April 2008

Bab 3 : Kebosanan dalam hidup

Assalamualaikum kepada pembaca blog aku ni... kehidupan aku macam biasa, balik dari kelas petang tadi dalam kul 5 ptg, bila aku sampai rumah sewa, aku pon mandi n solat asar, lepas solat lak aku masak magie , coz xda duit, nak jimat2, nak upgrade moto, hehehe..
tapi kn mak aku xsuke sangat aku abiskan duit kat moto, dia cakap membazir,

ntahla, mungkin betul kot ape yang mak aku cakap, pada kul 8.10 mlm mak aku kol aku, dia cakap nak p kl ngan bapak aku, nak anta kereta mak usu aku, mungkin dorang nak jalan2 sekali.
aduh..dahla aku kene jaga adik aku, benci betul ar... malas betul. dahla nakal, tapi xpe, yang penting dia tetap adik aku . bile aku balik umah jap ptang tadi , aku nampak ade piala, dalam hati aku " sapelah pulak punye piala nie, nak cakap adik aku , dia bukan aktif sukan pon, " aku pon mencapai piala tu, aku lihat piala tu adalah piala pusingan kawad kaki , wow, sek adik aku dapat no pertama,, terkejut aku..

yang paling wat aku shock sgt, sekolah yang suatu ketika dulu juara kawat kaki berturut-turut akhirnya kecundang jua, ape lagi kalo bukan SEKOLAH SULTAN ABU BAKAR ...
dapat no 12 lagi tu, fuh.....

mcm mane dorang nak cover malu eh.... hampehnye....

em ok lah.. hari pon dah malam.esok ade kelas kul 9.00
kene bangun awal, kul 6.30
nak kene basuh baju,,..

bile aku surf lagi aku update ar blog aku ni.. k..

~~waSsAlaM~~

2 ulasan:

BLOOD JR. berkata...

SULTAN ABU BAKAR?
sila jangan kutuk nm skola sy disini ok?this is so not kewl

ArIeF berkata...

sorry, xda niat pon, just terkejut je ngan prestasi kadet polis skolah SAB, dulu time arif sekolah dorang hebat tao