Sabtu, 16 April 2011

Bab 40 : Burger Segamat since 1990

Post aku kali ni nak cite pasal burger segamat.. bagi penduduk bandar segamat.. burger ni ley dikatakan femes gak ar.. lagi2 dak2 uitm sgamat.. pasti akan merasa kenikmatan
burger ni... yang special pasal burger ni jika order burger special, mayonis akan letak kat dalam burger tuh.. bukan kat luar mcm burger biasa..
time aku beli ni pon kene beratur ikut giliran .. ada amoi mane ntah beli 13burger special..
banyak xbanyak ar kn dia nak melantak sowang ke ape..hahaha



dan inilah burger yang aku order..
double king special
Daging +ayam.. special..
rege rm3.50..

dari aku beli burger mcd yg mahal..bek pekena ni.. balik kolej je trus melantak..
kenyang sampai malam.. hahaha =D
eh lupa nak bagitau .. kalo nak cuba2 ley ardtg kat BILION.. depan aje stall burger ny..
area2 mcD./.. =D



1 ulasan:

Laluna_Semalaman berkata...

woit... ade beloggg ! wahhh :)